Over Yara

Yara Esmée

Yara is op 3 november 2017 om 12:07 uur geboren. De bevalling werd ingeleid vanwege pre-eclampsie en na een snelle maar heftige bevalling lag er 4,5 uur later een gezonde baby op mijn buik. Ze was een echte mini, 47 cm en 2840 gram. Dat heeft ze inmiddels op alle vlakken ingehaald!

Yara is een vrolijk en lief kind met een eigen willetje (heeft ze van haar moeder). Als baby kon je haar overal mee naartoe nemen. Mijn man en ik zijn gezegend met zo een lieve, makkelijke baby als ze is. Helaas ervoer ik dit niet altijd zo in mijn hoofd. Door mijn depressie zag ik alleen de negatieve kanten en kon ik daardoor weinig tot niets relativeren. Maar op de momenten dat het zonnetje weer even scheen, was ik dankbaar voor zo een lief en vrolijk kind.

Zij is het zonnetje in huis!

Toen ze in mijn buik zat was ze altijd gezellig actief en dat is ze nu nog steeds. Madame zit geen moment stil en wil alles ontdekken. Het is heerlijk om haar zo bezig te zien.

Hoe raar het ook klinkt, de zwangerschap (en dus de komst van Yara) was niet ‘gepland’. Mijn man en ik wilde graag kinderen maar op dat moment nog niet. En toch… was ze daar ineens! Althans, na negen maanden dan. Maar ondanks de periode die heel heftig en zwaar is geweest, ben ik iedere dag dankbaar dat zij in ons leven is gekomen.

Zij is mijn reddende engel, mijn inspiratie, mijn robot-modus-killer. Mijn meisje. Haar aanwezigheid geeft mij de kracht om iedere dag weer opnieuw te beginnen.

Ik hou intens veel van haar ♥